> > > > > biotechnology-for-improved-foods-and-flavors

Gary R. Takeoka - Biotechnology For Improved Foods And Flavors

Het boek Biotechnology For Improved Foods And Flavors van de auteur Gary R. Takeoka is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Biotechnology For Improved Foods And Flavors" is nieuw te koop vanaf € 101,00 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 101,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Biotechnology For Improved Foods And Flavors

Type: Hardcover
ISBN: 9780841234215
Levertijd: 54

Aanbieder:
€ 101,00


Andere populaire boeken van Gary R. Takeoka
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Food Flavor

ISBN: 9780841274112


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 117,99
Tweedehands (0)