> > > > > science-and-technology-of-enrobed-and-filled-chocolate-confectionery-and-bakery-products

Geoff Talbot - Science And Technology Of Enrobed And Filled Chocolate, Confectionery And Bakery Products

Het boek Science And Technology Of Enrobed And Filled Chocolate, Confectionery And Bakery Products van de auteur Geoff Talbot is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Science And Technology Of Enrobed And Filled Chocolate, Confectionery And Bakery Products" is nieuw te koop vanaf € 87,79 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 87,79 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Science And Technology Of Enrobed And Filled Chocolate, Confectionery And Bakery Products

Type: Hardcover
ISBN: 9781845693909
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 87,79


Andere populaire boeken van Geoff Talbot
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 190,78
Tweedehands (0)