> > > > > larousse-gastronomique-2012

Larousse Team - Larousse Gastronomique 2012

Het boek Larousse Gastronomique 2012 van de auteur Larousse Team is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Larousse Gastronomique 2012" is tweedehands te koop vanaf € 34,99 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 34,99 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789086794058
   
Soort boek
Paperback


Larousse gastronomique is 's werelds beroemdste naslagwerk. Prosper Montagné, een vermaarde Franse chef-kok, was verantwoordelijk voor de eerste editie, die in 1938 in Parijs verscheen. Hij wilde een overzicht geven van de geschiedenis van de gastronomie in de twintigste eeuw en een informatiebron zijn voor de praktische aspecten van het koken. De Larousse werd de afgelopen eeuw een groot aantal keren herzien, waarbij de inhoud werd aangepast aan de steeds veranderende situatie op culinair gebied. Deze geheel herziene uitgave is een weerslag van de culinaire revolutie van de afgelopen twintig jaar.<br />Recensie(s)<br />Ongewijzigde editie van de Larousse Gastronomique, nu drie dikke paperbackdelen in een kartonnen cassette. In deze oorspronkelijk Franse gastronomische encyclopedie worden alle Franse regio's apart behandeld, komen veel nationale keukens aan bod en verder alle mogelijke culinaire termen, ingredienten, voedingsmiddelen, bereidingswijzen, recepten enz. De Nederlandse vertaling van de grondig herziene druk* uit 2003 waarbij vele lemma's sneuvelden en vervangen werden door meer eigentijdse, mag er zijn: ze is adequater en beter dan de eerste uit 1989. Bij ieder lemma staat ook de Franse naam, handig voor culinaire opleidingen etc. De receptennamen zijn rood gedrukt. Onderaan de recepten verwijzingen in rood naar recepten onder andere trefwoorden. De foto's van producten, landschappen, gerechten enz. vervielen in deze goedkope versie. Wel in ieder deel een katern met bereidingswijzen in verduidelijkende kleurenfoto's. Achterin een aanhangsel met praktische zaken, overzicht van grote Franse wijnen enz. en een bibliografie. Met register.<br /><br />Toos Verhoeven-van Raamsdonk
Prijs
€ 34,99
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Larousse Team
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 36,99