> > > > > de-nieuwe-chinese-keuken

Melisa Teo - Nieuwe Chinese Keuken

Het boek Nieuwe Chinese Keuken van de auteur Melisa Teo is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Nieuwe Chinese Keuken" is tweedehands te koop vanaf € 11,75 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 11,75 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Nieuwe Chinese Keuken ook gevonden geschreven door andere auteurs:

De Nieuwe Chinese Keuken

Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789059470279
   
Soort boek
Hardcover


In de nieuwe Chinese keuken worden klassiek en hedendaags met elkaar gecombineerd. Het is de lancering van het nieuwe Chinese koken: de vindingrijke samensmelting van de Chinese culinaire tradities met Westerse koktechnieken, service en presentatie. Het plaatst klassieke gerechten uit Sichuan, Hunan, Beijing en Kanton in een nieuw daglicht, herontdekt de Chinese aanpak van het vegetarische koken en geeft een nieuwe dimensie aan het gebruik van vis uit de keuken van Hong Kong. En al doende word de sluier opgelicht van creatieve en kunstzinnige combinatiemogelijkheden van Oost en West, klassiek en modern, zonder aantasting van de principes van uiterlijk, aroma, smaak en Chinese balans.<br />Het boek bevat meer dan 100 uitzonderlijke gerechten, gecreëerd en bereid door het culinaire team van de Tung Lok Restaurants in Singapore met eenvoudig te volgen recepten die de restaurantkeuken thuis onder bereik brengen.
Prijs
€ 11,75
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789059470279
   
Soort boek
Hardcover


In de nieuwe Chinese keuken worden klassiek en hedendaags met elkaar gecombineerd. Het is de lancering van het nieuwe Chinese koken: de vindingrijke samensmelting van de Chinese culinaire tradities met Westerse koktechnieken, service en presentatie. Het plaatst klassieke gerechten uit Sichuan, Hunan, Beijing en Kanton in een nieuw daglicht, herontdekt de Chinese aanpak van het vegetarische koken en geeft een nieuwe dimensie aan het gebruik van vis uit de keuken van Hong Kong. En al doende word de sluier opgelicht van creatieve en kunstzinnige combinatiemogelijkheden van Oost en West, klassiek en modern, zonder aantasting van de principes van uiterlijk, aroma, smaak en Chinese balans.<br />Het boek bevat meer dan 100 uitzonderlijke gerechten, gecreëerd en bereid door het culinaire team van de Tung Lok Restaurants in Singapore met eenvoudig te volgen recepten die de restaurantkeuken thuis onder bereik brengen.
Prijs
€ 12,75
Bekijk boek