ISBN: 9780231144674
Bekijk boek
Het boek Chemie In De Keuken van de auteur This is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Chemie In De Keuken" is tweedehands te koop vanaf € 34,29 bij Bol.com.
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789085711933
Soort boek
Hardcover Ukent dat wel: het brood rijst niet goed, de mayonaise schift, de soufflé<br />zakt in elkaar en er zitten klonten in de saus. Hoe dat komt? Door uw gebrek aan kennis! Om te koken moet je weten hoe de ingrediënten in de pan reageren. Koken is een combinatie van chemie – hoe reageren stoffen – en moleculaire biologie – hoe gedragen cellen zich onder specifieke omstandigheden.<br />- Rijzen soufflés beter met geklopt eiwit? Koks debatteren er al eeuwen over. Het debat kan met een simpel experiment worden beslist.<br />- Wat zou de verklaring kunnen zijn dat mayonaise schift bij volle maan?<br />- Waarom moet je eigeel met suiker direct kloppen?<br />- Is een zilveren lepel in de champagnefles nuttig om te voorkomen dat koolstof<br />ontsnapt?<br />- Hoe voorkom je dat fruit bruin wordt als je het hebt gesneden?
|
Prijs
€ 34,29 |
Bekijk boek |