> > > > > eet-wat-bij-je-past

Christine Tobback - Eet Wat Bij Je Past

Het boek Eet Wat Bij Je Past van de auteur Christine Tobback is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Eet Wat Bij Je Past" is tweedehands te koop vanaf € 19,50 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 19,50 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789002235115
   
Soort boek
Paperback


Chronische pijn, vermoeidheid, gezondheidsklachten… komen vaak voor in onze moderne maatschappij. En hoewel we beslist andere eetgewoontes hebben dan onze groot- en overgrootouders, is er nog maar weinig bekend over de invloed van voeding op pijn en vermoeidheid. Christine Tobback bestudeert al jaren lang het verband tussen chronische aandoeningen en onze moderne kook- en voedingsgewoontes. Zij ontdekte dat veel mensen last hebben van voedselintoleranties en dat verscheidene chronische aandoeningen kunnen ontstaan of verergeren door voeding: maagzuur, hoofdpijn, migraine, reumatische pijnen, slaapstoornissen, chronische vermoeidheid, gewichtsschommelingen, ADHD… Veel van deze klachten hebben te maken met overgevoeligheidsreacties op voedingscomponenten, zonder dat dit objectief kan worden aangetoond. Vaak reageren mensen ook overgevoelig op voedingsmiddelen die als gezond en weldoend worden bestempeld! Velen krijgen te horen dat het ‘tussen hun oren zit' en dat ze met hun klachten moeten leren leven. Maar de auteur ondervond dat de meesten zich beter voelen als ze hun eigen overgevoeligheden leren kennen en op hun voeding letten. Ze ontwikkelde hiervoor een eigen ‘dieet', dat de ongemakken wegneemt en meteen ook voor gewichtsafname zorgt.
Prijs
€ 19,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789002252778
   
Soort boek
Paperback


50 recepten voor wie overgevoelig is voor voedsel Heel wat mensen hebben last van spijsverteringsklachten, vermoeidheid of gewichtstoename. Een beter vertering verlost je niet alleen van allerlei fysieke kwalen, maar geeft je ook een lichter en energiek gevoel. Met dit kookboek ontdek je hoe de vergeten keukengeheimen van onze grootouders en de mediterrane keuken je hierbij kunnen helpen. De zuivere en verse keuken van weleer met het gebruik van onder meer boekweit en tapioca en de keuken van het zuiden waarbij koude olie elk gerecht vergezelt hebben een heilzame effecten op je gezondheid. De auteur baseerde zich voor dit kookboek op haar decennialange ervaring in en onderzoek naar de relatie tussen voeding, pijnklachten en vermoeidheid. Het boek is uniek omdat het rekening houdt met de totale overgevoeligheid voor bepaalde voedingsstoffen van een persoon. Net zoals haar vorige boeken Eet wat bij je past en Gezond of gezondigd leert Christine Tobback je in dit boek bewust om te gaan met voeding. De eenvoudige, lichte en lekkere gerechten zullen iedereen aanspreken die de heilzame effecten ervan wilt ervaren. Christine Tobback is gespecialiseerd in voedselintoleranties. Als voedingsdeskundige begeleidt ze in binnen- en buitenland patinten met chronische vermoeidheid en spierreuma. Ze geeft voedingsadvies aan sporters in het gezondheidscentrum Himmunitas. Haar nieuwe kijk op voeding kan verlichting brengen voor wie kamt met stress en pijn.<br />
Prijs
€ 44,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Christine Tobback
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Focusfood

ISBN: 9789022331491


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 12,95
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 24,99
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 15,00
Tweedehands (0)