Het boek Kaviaar Compleet van de auteur Toet, Jacobus is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Kaviaar Compleet" is tweedehands te koop vanaf € 12,95 bij www.stormybooks.nl.
![]() |
Aanbieder
www.stormybooks.nl |
ISBN
9071336026
Soort boek
hardcover [klein formaat boekje] Conditieredelijk [kaft wat vlekjes/plekjes/krasjes; vorm, binding en inhoud boekje goed]Aantal pagina`s96Uitgavejaarniet bekend [2000 of eerder]Uitgegeven doorUitgeverij Van der BeekKafthardcover [klein formaat boekje]Stofomslagn.v.t.ISBN9071336026Code [intern]KOOK2 Beschrijving boekHet zwarte goud. Het duurste voedsel met de meest magische uitstraling is kaviaar. Het is zeldzaam, dus exclusief en geldt als een lekkernij van de hoogste orde. Kaviaar heeft een aureool van glamour. Gourmets noemen het ‘voedsel voor engelen’. Men zou er lyrisch van kunnen worden.Dat wil dit boek niettemin voorkomen. Dit is het eerste en meest complete kaviaar-boek in Nederland dat een basis wil zijn voor een gedegen kennis van kaviaar, de achtergronden, de geschiedenis en de culinaire mogelijkheden. Cuisiniers hebben hiermee een naslagwerk in handen, de oprechte liefhebber kan er zijn liefde voor kaviaar nog beter door koesteren en voor wie het nog nimmer proefde is dit boek een inspiratiebron.Jacobus Toet geeft in dit boek op heldere wijze zijn kennis door en maakt het voor iedereen mogelijk deelgenoot te worden van de elite die - wat kaviaar betreft - van wanten weet.
|
Prijs
€ 12,95 |
Bekijk boek |
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789071336027
Soort boek
Hardcover <p> Kaviaar: voedsel voor engelen </p><p> Het duurste voedsel met de meest magische uitstraling is kaviaar. Het is zeldzaam, dus exclusief en geldt als een lekkernij van de hoogste orde. Kaviaar heeft een aureool van glamour. Gourmets noemen het ?voedsel voor engelen?. Men zou er lyrisch van kunnen worden. </p><p> Dat wil dit boek niettemin voorkomen. Dit is het eerste en meest complete kaviaar-boek in Nederland dat een basis wil zijn voor een gedegen kennis van kaviaar, de achtergronden, de geschiedenis en de culinaire mogelijkheden. Cuisiniers hebben hiermee een naslagwerk in handen, de oprechte liefhebber kan er zijn liefde voor kaviaar nog beter door koesteren en voor wie het nog nimmer proefde is dit boek een inspiratiebron. </p><p> JACOBUS TOET is voor Nederland importeur van de hoogste kwaliteit. Hij voorziet de culinaire top in ons land van kaviaar en mag zich expert noemen. In dit boek geeft hij op heldere wijze zijn kennis door en maakt het voor iedereen mogelijk deelgenoot te worden van de elite die -wat kaviaar betreft- van wanten weet. </p><p> </p><p> <br /> </p>
|
Prijs
€ 19,99 |
Bekijk boek |