> > > > > critical-food-studies-taste-waste-and-the-new-materiality-of-food

Bethaney Turner - Critical Food Studies- Taste, Waste And The New Materiality Of Food

Het boek Critical Food Studies- Taste, Waste And The New Materiality Of Food van de auteur Bethaney Turner is 2 maal gevonden, 2 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Critical Food Studies- Taste, Waste And The New Materiality Of Food" is nieuw te koop vanaf € 46,81 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 46,81 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Critical Food Studies- Taste, Waste And The New Materiality Of Food

Type: Paperback
ISBN: 9780367583071
Levertijd: 16

Aanbieder:
€ 46,81
Critical Food Studies- Taste, Waste And The New Materiality Of Food

Type: Hardcover
ISBN: 9781472487544
Levertijd: 16

Aanbieder:
€ 158,01