> > > > > food-science-and-technology-extraction-optimization-in-food-engineering

Constantina Tzia - Food Science And Technology- Extraction Optimization In Food Engineering

Het boek Food Science And Technology- Extraction Optimization In Food Engineering van de auteur Constantina Tzia is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Food Science And Technology- Extraction Optimization In Food Engineering" is nieuw te koop vanaf € 292,62 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 292,62 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Food Science And Technology- Extraction Optimization In Food Engineering

Type: Hardcover
ISBN: 9780824741082
Levertijd: 16

Aanbieder:
€ 292,62