> > > > > voorwaarts-bataven

Van Uythoven - Voorwaarts, Bataven!

Het boek Voorwaarts, Bataven! van de auteur Van Uythoven is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Voorwaarts, Bataven!" is tweedehands te koop vanaf € 29,85 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 29,85 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789028814271
   
Soort boek
Hardcover


VOORWAARTS, BATAVEN! 1e druk is een boek van Van Uythoven uitgegeven bij Nieuwe Uitgevers B.V./Europese Bibliothe. ISBN 9789028814271 <br /><br />Geert van Uythoven publiceerde in binnen- en buitenland over verschillende aspecten van de Napoleontische oorlogen. Hij schetst in dit boek de militaire confrontaties tussen de Engels-Russische invasietroepen en de Frans-Bataafse legers in Noord-Holland in 1799. De invasie was een grootschalige operatie die voor de regio verstrekkende gevolgen zou hebben. De gebeurtenissen worden nauwkeurig beschreven alsook de omvang en samenstelling van de betrokken legers. De schrijver levert een gedetailleerd verslag van de landingen en de gevechten bij Calandsoog, de Zijpe, Bergen, Alkmaar en Castricum/Egmond. De invasie slaagde niet en na de aftocht via Den Helder bleef een verwoest land achter, getekend door de zware strijd en leeggeplunderd door rovende troepen.
Prijs
€ 29,85
Bekijk boek