> > > > > mv-in-zakelijke-teksten

Agnes Verbiest - (m/v) In Zakelijke Teksten

Het boek (m/v) In Zakelijke Teksten van de auteur Agnes Verbiest is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "(m/v) In Zakelijke Teksten" is tweedehands te koop vanaf € 4,84 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 4,84 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013031461
   
Soort boek
Onbekende bindwijze


Secretaresse gezocht. Een typisch voorbeeld van een probleem waarbij taal niet neutraal is. In schriftelijke communicatie kun je er nog (m/v) achter zetten, maar vrijwel iedere lezer zal toch het beeld hebben dat hier een vrouw wordt bedoeld. Simpelweg omdat het woord komt uit een tijd die er anders uitzag dan de onze.<br /><br />Taalgebruikers blijken heel gevoelig voor de wijze waarop u met het m/v-probleem omgaat, wat tot ongewilde conclusies kan leiden. Deze TaalAnker geeft in 3 hoofdstukken inzicht in en vergroot uw keuzemogelijkheden bij het formuleren.<br />- Het hoe, wat en waarom van m/v<br />- Vrouwelijk en mannelijk in zakelijk taalgebruik<br />- Verborgen m/v-problemen in taal en tekst
Prijs
€ 4,84
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Agnes Verbiest
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (2)
vanaf € 8,50
Tweedehands (0)
De Tweede Koffer

ISBN: 9789025432553


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 6,24
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 5,89
Tweedehands (0)