> > > > > personenbelasting-20162017

Jos Vervoort - Personenbelasting 2016-2017

Het boek Personenbelasting 2016-2017 van de auteur Jos Vervoort is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Personenbelasting 2016-2017" is tweedehands te koop vanaf € 15,30 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 15,30 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789046590911
   
Soort boek
Paperback


?<p> Menig student heeft tijdens zijn opleiding fiscaliteit kennis gemaakt met de cursussen van Jos Vervoort. Binnen de hogeschool of in vormingscentra. Ook stagiairs IAB of BIBF bereiden zich op hun eindexamen voor met behulp van deze cursussen. Velen van hen vallen er later tijdens hun professionele carrière op terug. </p><br /><p> De Belgische fiscaliteit wordt alsmaar ingewikkelder en wijzigt voortdurend. Jos Vervoort slaagt erin om de wetgeving op een bevattelijke wijze uit te leggen en rijkelijk met schema’s, overzichten en voorbeelden te verduidelijken. De synthese van wetsartikelen, de analyses van de auteur, de systematische vermelding van administratieve beschouwingen en van toetsingen door de rechtbanken geven een vrij volledig overzicht van de materie. </p><br /><p> De Basiscursus Personenbelasting geeft een exhaustieve bespreking van de belastbare inkomsten, de overblijvende aftrekbare bestedingen en de uitgaven die recht geven op belastingvermindering. Een apart hoofdstuk is gewijd aan de bouwleningen. Hier is de impact van de zesde staatshervorming het grootst. Telkens wordt er verwezen naar het overeenkomstige vak en de code in de aangifte. </p><br />
Prijs
€ 15,30
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Jos Vervoort
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 24,95
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 9,99
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 49,00