> > > > > basisveiligheid-vca

J. Verduijn - Basisveiligheid Vca

Het boek Basisveiligheid Vca van de auteur J. Verduijn is 5 maal gevonden, 2 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Basisveiligheid Vca" is nieuw te koop vanaf € 24,95 bij Bol.com. "Basisveiligheid Vca" is tweedehands te koop vanaf € 17,40 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 24,95 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Tweedehands (3) vanaf € 17,40 bij Bol.com Toon 3 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Basisveiligheid Vca

Type: Paperback
ISBN: 9789491595370
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 24,95
Basisveiligheid Vca

Type: Paperback
ISBN: 9789491595301
Levertijd: 2

Aanbieder:
€ 109,95
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789491595226
   
Soort boek
Paperback


Dit boek dient als zelfstudiemethode voor het examen Basisveiligheid VCA. Deze zevende druk is aangepast aan de nieuwe eindtermen van de SSVV die gelden vanaf september 2017 met de nieuwe soort vragen. Al meer dan 6000 cursisten hebben zich met de boeken uit deze serie voorbereid op het VCA-examen. Uniek is het gebruik van video-links. Door de afgedrukte QR-codes te scannen wordt u doorgelinkt naar bijpassend videomateriaal. In acht hoofdstukken wordt alle noodzakelijke stof behandeld. De volgende onderwerpen komen aan bod: - VCA en wetgeving - Veilig werken en beheersen van incidenten - Werkplek en persoonlijke beschermingsmiddelen - Arbeidsmiddelen - Bijzondere werkomstandigheden - Gevaarlijke stoffen - Elektriciteit - Brand en explosie Elk hoofdstuk is overzichtelijk opgebouwd en sluit af met een samenvatting en een zelftoets. In elke zelftoets staan ook examenvragen. Op deze manier oefent uw al direct met de vraagvormen zoals deze voorkomen in de nieuwe VCA-examens. Wanneer u alle hoofdstukken op deze manier doorlopen heeft, bent u geheel voorbereid voor het afleggen van het examen B-VCA.
Prijs
€ 17,40
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789491595271
   
Soort boek
Paperback


Dit boek dient als zelfstudiemethode voor het examen Basisveiligheid VCA. Deze negende druk is aangepast aan de nieuwe eindtermen van de SSVV zoals deze gelden vanaf 2018. Er zijn extra oefenvragen toegevoegd en een nieuw oefenexamen. Al meer dan 7000 cursisten hebben zich met de boeken uit deze serie voorbereid op het VCA-examen. Uniek is het gebruik van video-links. Door de afgedrukte QR-codes te scannen wordt u doorgelinkt naar bijpassend videomateriaal. In acht hoofdstukken wordt alle noodzakelijke stof behandeld. De volgende onderwerpen komen aan bod: - VCA en wetgeving - Veilig werken en beheersen van incidenten - Werkplek en persoonlijke beschermingsmiddelen - Arbeidsmiddelen - Bijzondere werkomstandigheden - Gevaarlijke stoffen - Elektriciteit - Brand en explosie Elk hoofdstuk is overzichtelijk opgebouwd en sluit af met een samenvatting en een zelftoets. In elke zelftoets staan ook examenvragen. Op deze manier oefent uw al direct met de vraagvormen zoals deze voorkomen in de nieuwe VCA-examens. Het boek sluit af met een oefenexamen van 40 vragen. Wanneer u alle hoofdstukken op deze manier doorlopen heeft, bent u geheel voorbereid voor het afleggen van het examen B-VCA.
Prijs
€ 21,15
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789491595332
   
Soort boek
Paperback


Cursusboek Basisveiligheid VCA<br /><br />Dit boek dient als voorbereiding op het examen Basisveiligheid VCA. Deze cursus voldoet aan de laatste eindtermen van de SSVV. Bij de herziening van deze elfde druk is veel aandacht besteed aan het gebruik van helder Nederlands. Door het gebruik van korte duidelijke zinnen en veel afbeeldingen is het boek daarom geschikt voor veel doelgroepen. Al meer dan 10.000 cursisten hebben zich met de boeken uit deze serie succesvol voorbereid op het VCA-examen. Uniek is het gebruik van video-links. Door de afgedrukte*QR-codes te scannen wordt u doorgelinkt naar bijpassend videomateriaal. In acht hoofdstukken wordt alle noodzakelijke stof behandeld. De volgende onderwerpen komen aan bod: VCA en wetgeving Veilig werken en beheersen van incidenten Werkplek en persoonlijke beschermingsmiddelen Arbeidsmiddelen Bijzondere werkomstandigheden Gevaarlijke stoffen Elektriciteit Brand en explosie Elk hoofdstuk is overzichtelijk opgebouwd en sluit af met een samenvatting en een zelftoets. In elke zelftoets staan ook examenvragen. Op deze manier oefent uw al direct met de vraagvormen zoals deze voorkomen in de VCA-examens. Het boek sluit af met een proefexamen van 40 vragen. Wanneer u alle hoofdstukken op deze manier doorlopen heeft, bent u geheel voorbereid voor het afleggen van het examen B-VCA.
Prijs
€ 21,35
Bekijk boek


Andere populaire boeken van J. Verduijn
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 89,95
Tweedehands (3)
vanaf € 22,99
Nieuw (2)
vanaf € 24,95
Tweedehands (0)
Nieuw (2)
vanaf € 39,95
Tweedehands (0)