> > > > > maurice

Harry Visser - Maurice

Het boek Maurice van de auteur Harry Visser is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Maurice" is tweedehands te koop vanaf € 8,80 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 8,80 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Maurice ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Maurice
Maurice
Maurice

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789086661527
   
Soort boek
Paperback


De auteur bracht een groot deel van zijn jeugd door in Rotterdam als jongste kind in een kleermakersgezin. Gedurende de Tweede Wereldoorlog verhuisde het gezin naar een plattelandsgemeente, alwaar zijn belangstelling voor de natuur werd gewekt. Al vroeg interesseerde hij zich voor de fysica en de chemie. Na zijn middelbare schoolopleiding studeerde hij chemische technologie aan de Technische Universiteit te Delft. Nadat hij aldaar zijn ingenieurs-diploma behaalde studeerde hij verder in de kernfysica en farmacie. Na zijn studie was hij enige tijd werkzaam in de chemische industrie, doceerde reactorkunde aan de Hogere Technische School in Groningen en begeleidde zijn studenten bij hun afstudeeropdrachten in de chemische industrie. Na een korte studie aan de zeevaartschool in Delfzijl ondernam hij verschillende solozeiltochten onder andere naar de Azoren, de Canarische eilanden en het Caribisch gebied. <br />Thans houdt hij zich bezig met het schrijven van romans waarvan Maurice zijn eerste gepubliceerde werk is.
Prijs
€ 8,80
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Harry Visser
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (2)
vanaf € 165,99
Tweedehands (0)