> > > > > whisky-eten

Jaap Vissering - Whisky & Eten

Het boek Whisky & Eten van de auteur Jaap Vissering is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Whisky & Eten" is tweedehands te koop vanaf € 19,80 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 19,80 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789027457776
   
Soort boek
Hardcover


<p> Uniek in Nederland: whisky in de keuken </p><p> </p><p> Wie whisky zegt, denkt niet direct aan koken. Toch is kok en whiskykenner Jaap Vissering erin geslaagd de unieke smaak van whisky te verwerken in prachtige gerechten. Het boek geeft een extra dimensie aan de whiskybeleving en is dus een must voor de ware liefhebber. Ga mee op een culinaire ontdekkingstocht die leidt naar niet eerder ervaren, unieke en uiterst fraaie smaakbelevingen. </p><p> </p><p> Jaap Vissering (1946) is journalist, kok en whiskyconnaisseur. Hij schrijft o.a. voor culinaire uitgaven en levert whisky-culinaire bijdragen aan Whisky Etc. magazine. Als fervent jager schreef hij eerder Het Nederlands Jachtwildkookboek met smakelijke wildrecepten en alle ins-and-outs over de jacht. </p><p> </p><p> - Fullcolour whiskyfoto s, in de keuken en op de dis </p><p> - Het eerste Nederlandse boek over de culinaire kwaliteiten van whisky </p><p> </p>
Prijs
€ 19,80
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789027457776
   
Soort boek
Hardcover


<p> Uniek in Nederland: whisky in de keuken </p><p> </p><p> Wie whisky zegt, denkt niet direct aan koken. Toch is kok en whiskykenner Jaap Vissering erin geslaagd de unieke smaak van whisky te verwerken in prachtige gerechten. Het boek geeft een extra dimensie aan de whiskybeleving en is dus een must voor de ware liefhebber. Ga mee op een culinaire ontdekkingstocht die leidt naar niet eerder ervaren, unieke en uiterst fraaie smaakbelevingen. </p><p> </p><p> Jaap Vissering (1946) is journalist, kok en whiskyconnaisseur. Hij schrijft o.a. voor culinaire uitgaven en levert whisky-culinaire bijdragen aan Whisky Etc. magazine. Als fervent jager schreef hij eerder Het Nederlands Jachtwildkookboek met smakelijke wildrecepten en alle ins-and-outs over de jacht. </p><p> </p><p> - Fullcolour whiskyfoto s, in de keuken en op de dis </p><p> - Het eerste Nederlandse boek over de culinaire kwaliteiten van whisky </p><p> </p>
Prijs
€ 27,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Jaap Vissering
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Jachtwildkookboek

ISBN: 9789491354427


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 39,00
Tweedehands (0)