> > > > > hoor-jij-gods-stem

A. S. Q. Visser - Hoor Jij Gods Stem?

Het boek Hoor Jij Gods Stem? van de auteur A. S. Q. Visser is 3 maal gevonden, 1 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Hoor Jij Gods Stem?" is nieuw te koop vanaf € 9,95 bij Bol.com. "Hoor Jij Gods Stem?" is tweedehands te koop vanaf € 9,95 bij www.zoutewelleboeken.nl.

Nieuw (1) vanaf € 9,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (2) vanaf € 9,95 bij www.zoutewelleboeken.nl Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Hoor Jij Gods Stem?

Type: Bindwijze overig
ISBN: 9789463701129
Levertijd: 7

Aanbieder:
€ 9,95
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.zoutewelleboeken.nl
Coronatijd … Veel kinderen zullen deze tijd niet snel vergeten. Wat gingen er in korte tijd veel dingen anders!Waarom kwam dit besmettelijke virus in de wereld? Het is Gods stem; een boodschap van de Heere! Hoor(de) jij Gods roepstem? In een aantal brieven stelt de schrijver (werkzaam in het onderwijs) allerlei vragen aan de orde die kunnen leven in de gedachten van kinderen en jongeren. Hij doet dat aan de hand van dagelijkse gebeurtenissen en voorbeelden, om de boodschap zo duidelijk mogelijk over te brengen. In de brieven wordt steeds de persoonlijke vraag gesteld wat de uitwerking nu is in het hart van de lezende jongen of het lezende meisje!Ds. A. Geuze, predikant van de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Gouda-Gerbrandyweg, schreef een Woord vooraf, gericht aan de kinderen en jongeren.
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek
Aanbieder
www.deboekenhoeve.nl
M.J. Visser | jongeren in coronatijd. Coronatijd … Veel kinderen zullen deze tijd niet snel vergeten. Wat gingen er in korte tijd veel dingen anders! Door het besmettelijke coronavirus gingen zelfs de scholen wekenlang dicht. Ook konden we maar af en toe op zondag naar de kerk. Waarom kwam dit besmettelijke virus in de wereld? Het is Gods stem; een boodschap van de Heere! Het is een boodschap van straf en een waarschuwende roepstem. Hoor(de) jij Gods roepstem? In een aantal brieven stelt de schrijver (werkzaam in het onderwijs) allerlei vragen aan de orde die kunnen leven in de gedachten van kinderen en jongeren. Hij doet dat aan de hand van dagelijkse gebeurtenissen en voorbeelden, om de boodschap zo duidelijk mogelijk over te brengen. In de brieven wordt steeds de persoonlijke vraag gesteld wat de uitwerking nu is in het hart van de lezende jongen of het lezende meisje!Ds. A. Geuze, predikant van de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Gouda-Gerbrandyweg, schreef een Woord vooraf, gericht aan de kinderen en jongeren.ISBN: 9789463701129 Gebonden - Gebr. Koster - 79 pag.
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van A. S. Q. Visser
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Als Ik Beroofd Ben

ISBN: 9789055514649


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 10,00
Tweedehands (3)
vanaf € 6,00
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 3,00
Uit Het Moeras

ISBN: 9789029071048


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 9,50