> > > > > vasten-en-bidden

A. S. Q. Visser - Vasten En Bidden

Het boek Vasten En Bidden van de auteur A. S. Q. Visser is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Vasten En Bidden" is tweedehands te koop vanaf bij www.zoutewelleboeken.nl.

Tweedehands (2) vanaf bij www.zoutewelleboeken.nl Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.zoutewelleboeken.nl
Het christelijk leven bestaat uit meer dan bidden voor je eten en naar de kerk gaan. Maar hoe geef je daar vorm aan? Twee elementen komen in dit boek naar voren: vasten en bidden. In de Bijbel worden vasten en bidden vaak in één adem genoemd. Toch komt het vasten in reformatorische kring vrijwel niet voor. In dit boek wordt op het vasten ingegaan. Hoe doe je dat en wat kun je ervan verwachten? In het gebed nadert de zondaar tot de Heilige. Dit boek bespreekt hoe dat kan, hoe men zich op het gebed voorbereidt, waaruit het gebed bestaat en vele andere zaken. Ook wordt gesproken over de waarde van het vasten voor het gebedsleven en wordt ingegaan op het bidden zelf.Dit boek is bedoeld voor alle leeftijden, maar in het bijzonder voor jongeren.
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789088650154
   
Soort boek
Paperback


Het christelijk leven bestaat uit meer dan bidden voor het eten en naar de kerk gaan. Maar hoe geef je daar vorm aan? Twee elementen komen in dit boek naar voren: vasten en bidden. In de Bijbel worden vasten en bidden vaak in één adem<br />genoemd. Toch komt het vasten in reformatorische kring vrijwel niet voor. In dit boek wordt op het vasten ingegaan.<br />Hoe doe je dat en wat kun je ervan verwachten? In het gebed nadert de zondaar tot de Heilige. Dit boek<br />bespreekt hoe dat kan, hoe men zich op het gebed voorbereidt, waaruit het gebed bestaat en vele andere zaken.
Prijs
€ 9,35
Bekijk boek


Andere populaire boeken van A. S. Q. Visser
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Als Ik Beroofd Ben

ISBN: 9789055514649


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 10,00
Tweedehands (3)
vanaf € 6,00
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 3,00
Uit Het Moeras

ISBN: 9789029071048


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 9,50