> > > > > duizendmaal-dank

Ann Voskamp - Duizendmaal Dank

Het boek Duizendmaal Dank van de auteur Ann Voskamp is 6 maal gevonden, 3 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Duizendmaal Dank" is nieuw te koop vanaf € 9,95 bij Bol.com. "Duizendmaal Dank" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Nieuw (3) vanaf € 9,95 bij Bol.com Toon 3 nieuwe boeken
Tweedehands (3) vanaf bij antiqbook.com Toon 3 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Zoals de meeste lezers snakt Ann Voskamp ernaar haar leven goed te leven.
'Hoe vinden we vreugde,' zo vroeg ze zich af, 'te midden van tijdsdruk, geldgebrek, en alles wat elke dag weer misloopt? Hoe ziet een dankbaar leven er eigenlijk uit als de dagen zich aaneenrijgen en alles donker is? Wat heeft God ons vandaag te bieden?
Deze ontroerend eerlijke en zeer praktische gids voor een vreugdevol leven nodigt je uit om Gods geschenken om je heen te zien. Door dank te zeggen voor het leven dat ze had, vond Ann Voskamp het leven dat ze altijd al had gezocht.

Ann Voskamp en haar man hebben een boerderij in Ontario, waar zes kinderen worden opgevoed tussen de maïsvelden, de kriebels en krabbels van hun moeder, en de worstelingen en dankbare lofzangen van een gewoon en dus bijzonder gezin.


**

Het verhaal van Ann Voskamp begint niet met 'Er was eens...', en eindigt niet met 'en ze leefden nog lang en gelukkig'. Het leven van Ann Voskamp begint met drama. Haar eerste herinnering is de dood van haar zus, die voor haar huis werd aangereden door een vrachtwagen - Ann en haar moeder zagen het gebeuren. Haar moeder wordt daarna opgenomen in een psychiatrisch centrum, haar vader is het contact met God definitief kwijt.

Als volwassene maakte Ann de dood van twee neefjes - twee kinderen van de broer van haar man - van dichtbij mee. Ondanks alle ellende bleef ze geloven dat in God vreugde is, en dat in het midden van het verdrietige leven er duizenden momenten zijn om voor te danken.

In 'Duizendmaal dank' is Ann op zoek naar de zin van het leven en omarmt ze de manier waarop Jezus in het leven stond, met name hoe hij zijn laatste uren op aarde doorbracht. In de uren voor zijn kruisiging brak hij het brood en dankte ervoor. In dit hartverscheurende boek worden de lezers meegenomen in die verwondering en wordt zichtbaar gemaakt hoe dankzegging vreugde kan brengen.

In een prachtige, poëtische stijl - die ook in de Nederlandse vertaling overeind is gebleven - geeft Voskamp antwoord op fundamentele vragen.

Ann - haar echtgenoot is van Nederlandse afkomst - besloot haar dankpunten op te schrijven. Eén voor één, tot ze er duizend had. En ook toen stopte ze niet. Het veranderde haar kijk op het leven en bracht haar rust - met vallen en opstaan.Gevonden bookcovers


De auteur van dit boek
Ann Voskamp


Profiel van Ann Voskamp
Nieuw
We hebben 3 nieuwe boeken gevonden
Duizendmaal Dank

Type: DVD
ISBN: 9789051944921
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 9,95
Duizendmaal Dank

Type: Paperback
ISBN: 9789051944877
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 9,95
Duizendmaal Dank

Type: Hardcover
ISBN: 9789051944341
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 16,95
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
ISBN
9789051944341
   
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789051944877
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 12,95
Bekijk boek
Aanbieder
www.zoutewelleboeken.nl
Zoals de meeste lezers snakt Ann Voskamp ernaar het leven goed te leven.'Hoe vinden we vreugde.' zo vroeg ze zich af, 'terwijl we nergens aan toe komen, ons voortdurend overal zorgen om maken, en vechten met al die dingen die elke dag weer mislopen? Hoe ziet een dankbaar leven er eigenlijk uit als de dagen zich aaneenrijgen en alles donker is? Wat heeft God ons vandaag te bieden?'  Deze ontroerende eerlijke en zeer praktische gids voor een vreugdevol leven nodigt je uit om Gods gechenken om je heen te zien. Door dank te zeggen voor het leven dat ze had, vond Ann Voskamp het leven dat ze altijd al zocht.  Ann Voskamp en haar man hebben een boerderij in Ontario, waar zes kinderen worden opgevoed tussen de maïsvelden, de kriebels en krabbels van hun moeder, en de worstelingen en dankbare lofzangen van een gewoon en dus bijzonder gezin
Prijs
€ 17,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Ann Voskamp
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
The Broken Way

ISBN: 9780310318583


Bekijk boek

Nieuw (5)
vanaf € 11,99
Tweedehands (0)
Nieuw (4)
vanaf € 10,76
Tweedehands (0)
One Thousand Gifts

ISBN: 9781480554801


Bekijk boek

Nieuw (3)
vanaf € 13,66
Tweedehands (0)