> > > > > het-gouden-oosten

K. Van De Voorde - Het Gouden Oosten

Het boek Het Gouden Oosten van de auteur K. Van De Voorde is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Het Gouden Oosten" is tweedehands te koop vanaf € 16,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 16,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Het Gouden Oosten ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Het Gouden Oosten

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789077070949
   
Soort boek
Paperback


Nu, bij het begin van de 21ste eeuw, is de hernieuwde opmars van Azië zonder meer spectaculair te noemen., Alles wijst er op dat China zich op termijn zal ontwikkelen toto de grootste economische macht in de wereld en dat deze ontwikkeling ook de drijfkracht zal leveren voor heel Zuidoost-Azië en voor Japan. We leven, kortom, in een overgangsperiode die de machtsverhoudingen in de wereldeconomie grondig wijzigt.<br />Het Gouden Oosten breekt met de 'klassieke' West-Europese historische blindheid, Tegen dat eurocentrisme stelt de auteur een geïntegreerd verhaal waarin wordt afgerekend met de mythe van Europa als 'gidsland'. Hij wil vooral aantonen dat de huidige opleving van het 'Gouden Oosten' in het verlengde ligt van een situatie die eeuwenlang heeft bestaan.
Prijs
€ 16,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van K. Van De Voorde
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 10,00
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 59,95
Geloven In De Stad

ISBN: 9789061529835


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 15,00
Tweedehands (0)