> > > > > te-wapen

Eric Vrijsen - Te Wapen!

Het boek Te Wapen! van de auteur Eric Vrijsen is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Te Wapen!" is tweedehands te koop vanaf € 8,80 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 8,80 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Te Wapen! ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Te Wapen
Te Wapen
Te Wapen

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789035250680
   
Soort boek
Paperback


Te wapen! <br />in het kielzog van een krimpende krijgsmacht<br />Eric Vrijsen<br />Voor Elsevier schrijft Eric Vrijsen onder meer over het Haagse defensiebeleid. Naast de politieke kant is hij ook geïnteresseerd in de praktijk op de grond, in de lucht en op zee. De afgelopen tien jaar reisde Vrijsen geregeld mee in het spoor van Nederlandse soldaten, bijvoorbeeld om te achterhalen hoe het eraan toegaat aan boord van een onderzeeboot in de Perzische Golf en hoe Nederlandse schepen piraten opjagen voor de kust van Afrika. Ook zag hij tijdens een training in Noorwegen hoe minderheden integreren in het Nederlandse leger en hoe BSB'ers Nederlanders bewaken in Bagdad.. <br />In Te wapen! zijn Vrijsens beste reportages en reconstructies over de Nederlandse krijgsmacht gebundeld. Een spannend, diepgravend en buitengewoon goed geïnformeerd boek.<br />Over 'Crash': 'Vrijsen onderbouwt als een detective elke casus'<br />Eric Vrijsen (1957) volgt voor Elsevier sinds 1994 de Nederlandse politiek, defensie en het verkeer. Bij Elsevier Boeken publiceerde hij eerder Crash. Vliegtuig¬ongelukken en hoe u ze overleeft.<br />
Prijs
€ 8,80
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Eric Vrijsen
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 14,95
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 9,65
Crash

ISBN: 9789068829846


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 8,99