C.G. Vreugdenhil - Eva

Het boek Eva van de auteur C.G. Vreugdenhil is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Eva" is tweedehands te koop vanaf € 27,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 27,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Eva ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Eva
Eva
Eva

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789061405542
   
Soort boek
Onbekende bindwijze


In het eerste deel, Brief aan Eva, verliest Eva op 19-jarige leeftijd haar moeder, die haar een brief nalaat waarin zij' Eva vraagt een Jaar lang voor het gezin te zorgen. Voor Eva's toekomst is dit zeer ingrijpend; ze had haar plannen al gemaakt. Eva besluit om aan haar moeders wens te voldoen. Maar dan ontmoet ze Jeroen. Zou hij 'de ware' voor haar zijn? Wanneer Eva in het tweede deel, Eva vindt het geluk, op straat aangereden wordt en de automobilist doorrijdt, krijgt ze even galant als onverwacht hulp van een jonge voorbijganger. Hij helpt haar overeind en beiden weten dat het niet bij deze ene ontmoeting zal blijven. In het laatste deel, Wolken rond Eva, zijn Eva en Arend getrouwd. Hun huwelijk wordt al spoedig gezegend met de geboorte van hun dochtertje Anneke. Samen zijn zij gelukkig totdat tijdens een lange autorit een spookrijder hen tegemoet rijdt. Het wordt een moeilijke tijd voor Eva. Ze leert voor haar geluk te vechten en vindt terug wat zij dacht kwijt te zijn.
Prijs
€ 27,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van C.G. Vreugdenhil
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 16,99
Tweedehands (2)
vanaf € 5,00
Alles Uit Hem

ISBN: 9789088971303


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 7,50
Triomftocht

ISBN: 9789043529662


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 17,99
Tweedehands (1)
€ 13,50