> > > > > krullen-en-blubbershampoo

Bette Westera - Krullen En Blubbershampoo

Het boek Krullen En Blubbershampoo van de auteur Bette Westera is 3 maal gevonden, 1 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Krullen En Blubbershampoo" is nieuw te koop vanaf € 5,00 bij Bol.com. "Krullen En Blubbershampoo" is tweedehands te koop vanaf € 8,45 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 5,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (2) vanaf € 8,45 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Bette Westera


Profiel van Bette Westera
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Krullen En Blubbershampoo

Type: Hardcover
ISBN: 9789026132841
Levertijd: 4

Aanbieder:
€ 5,00
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789026123801
   
Soort boek
Hardcover


Kalle heeft geen vader. Eigenlijk kan dat niet.<br />‘Waarom heb ik geen vader?’ vroeg Kalle toen hij zes was aan zijn moeder.<br />‘Iedereen heeft een vader, alleen ik niet.’<br />‘Je hebt mij toch?’ antwoordde zijn moeder. ‘Sommige kinderen hebben nu eenmaal alleen een moeder.’<br />Op de camping komt Kalle Kimberely tegen. Ze gaan samen zwemmen en ijsjes eten. Kimberely vraggt hem waar zijn vader is en kalle vertelt haar dat zijn vader voetballer is bij Ajaz. Eerst gelooft ze hem niet, maar dan gebeurt er iets waardoor zij Kalle wel moet geloven.<br />‘Mijn vader is niet mee,’ zegt hij met zijn mond vol ijs.<br />‘Mijn moeder ook niet. Die is naar Frankrijk met haar vriendin. Waar is jouw vader?’<br />‘In Afrika?’ zegt Kalle.<br />‘In Afrika?<br />kalle knikt.<br />‘Wat doet hij daar dan ?’<br />‘Voetballen,’ zegt kalle. Hij haalt een voetbaplaatje uit zijn broekzak.<br />‘Dit is hem ,’ zegt hij trots. ‘Hij zit bij Ajax.’<br />‘Wat doet hij dan in Afrika?’<br />‘Voetballen, dat zei ik toch. Voor zijn eigen land. Voor de Afrika Cup.’<br />‘Echt niet?’<br />‘Echt wel!’
Prijs
€ 8,45
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789076766843
   
Soort boek
Hardcover


KRULLEN EN BLUBBERSHAMPOO, B. Westera<br /><br />Kalle heeft geen vader. Eigenlijk kan dat niet.<br />'Waarom heb ik geen vader?' vroeg Kalle toen hij zes was aan zijn moeder.<br />'Iedereen heeft een vader, alleen ik niet."<br />'Je hebt mij toch?' antwoordde zijn moeder. 'Sommige kinderen hebben nu eenmaal alleen een moeder.'<br />Op de camping komt Kalle Kimberley tegen. Ze gaan samen zwemmen en ijsjes eten. Kimberley vraagt hem waar zijn vader is en Kalle vertelt haar dat zijn vader voetballer is bij Ajax. Eerst gelooft ze hem niet, maar dan gebeurt er iets waardoor zij Kalle wel moet geloven.<br /><br />'Mijn vader is niet mee,' zegt hij met zijn mond vol ijs.<br />'Mijn moeder ook niet. Die is naar Frankrijk met haar vriendin. Waar is jouw vader?'<br />'In Afrika,' zegt Kalle. 'In Afrika?' Kalle knikt. 'Wat doet hij daar dan?' 'Voetballen,' zegt Kalle. <br />Hij haalt een voetbalplaatje uit zijn broekzak. 'Dit is hem,' zegt hij trots. 'Hij zit bij Ajax.'<br />'Wat doet hij dan in Afrika?' 'Voetballen, dat zei ik toch. Voor zijn eigen land. Voor de Afrika Cup.'<br />Echt niet!<br />Echt wel!
Prijs
€ 8,78
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bette Westera
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Oma's Rommelkamer

ISBN: 9789025765590


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 12,95
Tweedehands (0)
Alle Hens Aan Dek

ISBN: 9789025767020


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 14,99
Tweedehands (1)
€ 8,45
Hallo Teckel Tom

ISBN: 9783855815814


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 15,00
Tweedehands (0)