> > > > > 6040-is-waarschijnlijk-honderd

A. De Wit - 60+40 Is Waarschijnlijk Honderd

Het boek 60+40 Is Waarschijnlijk Honderd van de auteur A. De Wit is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "60+40 Is Waarschijnlijk Honderd" is tweedehands te koop vanaf € 11,50 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 11,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789040098086
   
Soort boek
Hardcover


Het is een gelukkig en eervol toeval om de persoon te zijn, die het voorwoord mag schrijven in dit boek. Er past mij een grote mate van bescheidenheid ten opzichte van mijn voorgangers, zeker Jacobus Ahrend zelf. Maar ook ten opzichte van de medewerkers, die gedurende 100 jaar het bedrijf brachten tot waar het nu is. Ahrend is uitgegroeid tot een internationale, binnen en buiten haar branche, gerespecteerde onderneming. Ahrend handelt in kantoorartikelen en richt ruimtes in, waar mensen met pen, potlood, papier of personal computers werken, waar mensen vergaderen of gewoon verblijven. Onze ambities toen we aan dit boek begonnen waren hoog gesteld. We wilden een wetenschappelijk verantwoord en goed leesbaar boek voor het huidige en toekomstige personeel, en voor onze gepensioneerden. Er moest een grote mate van openheid zijn, zodat studenten er in kunnen vinden hoe een bedrijf het voor elkaar heeft gekregen zo lang te bestaan en nog steeds succesvol te zijn. Verder wilden wij dat het bo
Prijs
€ 11,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van A. De Wit
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Overdrive

ISBN: 9781606061282


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 50,56
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
Nieuw (1)
€ 13,90
Tweedehands (1)
€ 12,90