> > > > > canning-and-preserving-of-food-products-with-bacteriological-technique

Edward Wiley Duckwall - Canning And Preserving Of Food Products With Bacteriological Technique

Het boek Canning And Preserving Of Food Products With Bacteriological Technique van de auteur Edward Wiley Duckwall is 2 maal gevonden, 2 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Canning And Preserving Of Food Products With Bacteriological Technique" is nieuw te koop vanaf € 29,99 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 29,99 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Canning And Preserving Of Food Products With Bacteriological Technique

Type: Paperback
ISBN: 9781019066751
Levertijd: 16

Aanbieder:
€ 29,99
Canning And Preserving Of Food Products With Bacteriological Technique

Type: Hardcover
ISBN: 9781019061183
Levertijd: 16

Aanbieder:
€ 39,99