ISBN: 9781780191812
Bekijk boek
Het boek De Pastabijbel van de auteur Jeni Wright is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "De Pastabijbel" is tweedehands te koop vanaf € 9,95 bij Bol.com.
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789048301607
Soort boek
Paperback De pastabijbel is een complete gids voor de pastaliefhebber. Aan de hand van foto's wordt stap voor stap getoond hoe gemakkelijk het is om zelf verse pasta te maken.<br /><br />Dit boek bevat aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het zelf maken van pasta, het combineren van smaken en sauzen en de juiste wijnkeuze.<br /><br />Meer dan 150 inspirerende recepten, van klassieke sauzen tot fantastische salades en van maaltijdsoepen tot ovenschotels, worden in dit geweldige pastaboek getoond.
|
Prijs
€ 9,95 |
Bekijk boek |
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789059200104
Soort boek
Paperback De pastabijbel is een complete gids voor de pastaliefhebber. Aan de hand van foto's wordt stap voor stap getoond hoe gemakkelijk het is om zelf verse pasta te maken. <br />Dit boek bevat aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het zelf maken van pasta, het combineren van smaken en sauzen en de juiste wijnkeuze. <br />Meer dan 150 inspirerende recepten, van klassieke sauzen tot fantastische salades en van maaltijdsoepen tot ovenschotels, worden in dit geweldige pastaboek getoond
|
Prijs
€ 9,95 |
Bekijk boek |
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789048317547
Soort boek
Paperback De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta. In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto's van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en -vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten. Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze. 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla bolognese en fettuccine all'Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens- en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore. Met meer dan 800 fantastische foto's en vele verleidelijke, duidelijke recepten is dit de complete gids voor het maken, koken en genieten van pasta - onontbeerlijk in elke keuken en voor iedere kok.
|
Prijs
€ 18,25 |
Bekijk boek |