> > > > > 1001-ideeen-voor-een-leefbare-aarde

Joanna Yarrow - 1001 Ideeen Voor Een Leefbare Aarde

Het boek 1001 Ideeen Voor Een Leefbare Aarde van de auteur Joanna Yarrow is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "1001 Ideeen Voor Een Leefbare Aarde" is tweedehands te koop vanaf € 10,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 10,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789058777607
   
Soort boek
Paperback


1001 ideeën voor een leefbare aarde is gemaakt om mensen te inspireren en ze de weg te wijzen hoe ze actief iets voor het milieu kunnen doen.<br />Vroeger was het milieu alleen in bepaalde kringen een issue. Maar de tijden zijn veranderd. De hachelijke situatie van de aarde is nu voorpaginanieuws Dit zijn niet langer problemen waarmee onze kleinkinderen te maken krijgen. Het zijn problemen die zich op dit moment in een snel tempo voordoen. <br />Je hebt niet per se veel geld of tijd nodig om aan de zorg voor onze planeet bij te dragen. Bij alles wat je doet kun je de planeet op de eerste plaats zetten, van een feestje organiseren tot je pensioen plannen, van dronken worden tot een hypotheek aanvragen.<br />Dit boek bevat een uitgelezen mix van manieren waarop je mee kunt helpen de aarde te beschermen en een meer rechtvaardige maatschappij te ontwikkelen voor iedereen die erop leeft. Soms zijn het kleine aanpassingen van persoonlijke gewoonten, die als ze dagelijks worden doorgevoerd in een heel leven een grote impact kunnen hebben. Andere zijn ideeën voor een langetermijn-leefstijl, waarvoor meer commitment en investeringen nodig zijn. <br />Eén enkel recept voor een planeetvriendelijke leefstijl bestaat niet, maar er zijn beslist meer dan 1001 positieve acties die je aan deze mix kunt toevoegen.<br /> <br />Over de auteur <br />Joanna Yarrow is directeur van het milieuadviesbureau Beyond Green Ltd. Ze helpt individuen en bedrijven bij het opstellen van actieplannen voor een milieuvriendelijk leven.
Prijs
€ 10,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Joanna Yarrow
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Eco-logical

ISBN: 9781844838226


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 8,98
Tweedehands (0)
Eco-logisch!

ISBN: 9789038919744


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 8,45