> > > > > elke-dag-in-vaders-wereld

Ytsmawildeman - Elke Dag In Vaders Wereld

Het boek Elke Dag In Vaders Wereld van de auteur Ytsmawildeman is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Elke Dag In Vaders Wereld" is tweedehands te koop vanaf € 8,49 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 8,49 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789029714457
   
Soort boek
Paperback


Wij mensen leven alke dag in Vaders wereld. Wat is het geweldig dat je je daarvan ook bewust mag zijn. Elke dag mag je de Bijbel lezen en zo Hem nog beter leren kennen. Als vader of moeder wil je niets liever dan dat ook je kinderen God als hun Vader leren kennen. Als ze klein zijn, gebruik je daarvoor vaak een kinderbijbel. Zijn ze wat groter, dan kun je er meer omheen vertellen. Ook niet direct verhalende gedeelten kunnen aan bod komen. Dit dagboekje wil kinderen van 8 tot 12 jaar helpen om wat dieper op de verhalen in te gaan. In dit dagboekje worden kinderen op een open en toegankelijke manier toegesproken over de plaats van het geloof in het dagelijks leven. Aan de hand van een bijbeltekst krijgt een kind een begrijpelijke uitleg en een opbouwend woord voor de praktijk. Het boekje is bedoeld voor dagelijks gebruik, maar ook heel geschikt voor af en toe een korte overdenking.
Prijs
€ 8,49
Bekijk boek