> > > > > 100000-fietsventielen

Chiel Van Zelst - 100.000 Fietsventielen

Het boek 100.000 Fietsventielen van de auteur Chiel Van Zelst is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "100.000 Fietsventielen" is tweedehands te koop vanaf € 8,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 8,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789038887517
   
Soort boek
Paperback


Wat je ook doet, of het nou fietsen jatten of bollen pellen is, er moet vaart in zitten. Niet van dat langzame, dan werkt het niet. Ik kende bijvoorbeeld een gast, die had zijn betonschaar in een rugzakje op z'n rug hangen. Zie je het voor je? Klaarlichte dag, voor de Hema. Rugzak af, rits open, betonschaar d'r uit en knippen. Zo werkt dat niet. Er was maar één manier en dat was: jas open, afdekken, tang d'r uit, aanleggen en knippen. Het geknipte slot via je rechterhand in je jaszak laten glijden en de schaar met links weer onder je jas steken. Ketting om je nek en in een vloeiende beweging op de zojuist geknipte omafiets stappen. Je omgeving vanuit je ooghoeken waarnemen en zonder paniek de stoep af rijden.' 100.000 fietsventielen speelt zich af in de wilde jaren tachtig van Amsterdam, 'toen de stad nog niet af was'. Het is het schrijversdebuut van Chiel van Zelst [1964], thans wonend en werkend in New York. Over zijn schrijverschap: 'Ik heb van alles gedaan, en nou doe ik dit.
Prijs
€ 8,95
Bekijk boek