> > > > Arnold Ziegelaar

Auteur Arnold ZiegelaarArnold Ziegelaar
Over Arnold Ziegelaar
Aanvankelijk studeerde ik theoretische fysica en later wijsbegeerte aan de Universiteit Leiden. Ik ging mij bezig houden met filosofische praktijk: het leiden van socratische groepsgesprekken en het geven van individuele consulten. Voor beide heb ik cursussen gevolgd bij de Vereniging voor Filosofische Praktijk (VFP). In 2005 ben ik naast mijn werk begonnen met filosofische activiteiten, ondergebracht onder Goed Gesprek. Ik bied cursussen, lezingen, individuele en groepsgesprekken aan op filosofisch en levensbeschouwelijk terrein.

In 2007 ging ik in hoger onderwijs werken als docent filosofie. Ik doceerde bij de Hogeschool InHolland bij de opleidingen tot leraar godsdienst&levensbeschouwing en de opleiding tot geestelijk begeleider. Ik doceer ethiek, zingeving, hermeneutiek en kunstfilosofie. Sinds 2009 doceer ik ook aan de HOVO’s (Hoger Onderwijs voor Ouderen) van de Universiteit Leiden, de Vrije Universiteit, Hogeschool InHolland en Hogeschool Utrecht, alwaar ik collegereeksen heb verzorgd over filosofie van de religie, van de kunst en levensfilosofie. In 2010 volgde ik basisopleiding tot HBO-docent aan de VU. Sinds enige tijd ben ik actief aan de Internationale School voor Wijsbegeerte (ISVW) te Leusden en opleiding voor vrijzinnig pastoraat (OVP) te Bilthoven.

Thema’s die mij in het bijzonder interesseren, zijn: natuur, religie, kunst, goed en kwaad, zingeving en bewustzijn. In 2015 Verscheen mijn boek Aardse mystiek, een inleiding in de filosofie verwondering, bij ISVW uitgevers. In 2016 verschijnt Oorspronkelijk bewustzijn.
Bron: arnoldziegelaar.nl
Arnold Ziegelaar heeft een Facebook account! Klik hier om naar Facebook te gaan.
Arnold Ziegelaar heeft een resultaten op Youtube! Klik hier om naar Youtube te gaan.

Arnold Ziegelaar heeft een LinkedIn pagina! Klik hier om naar LinkedIn te gaan.

Arnold Ziegelaar heeft een eigen website! Klik om naar de website te gaan.

We hebben 3 boeken gevonden van de auteur Arnold Ziegelaar


Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Arnold Ziegelaar.
De meest gevonden boeken zijn Het Wezenlijke, Aardse Mystiek en Oorspronkelijk Bewustzijn.
Arnold Ziegelaar
Het Wezenlijke

Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 28,50
Arnold Ziegelaar
Aardse Mystiek

Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 28,50

Tweedehands (1)
€ 59,99