> > > > > 2002-adformatie-bureaubijlage

2002 Adformatie Bureaubijlage

Het boek 2002 Adformatie Bureaubijlage is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "2002 Adformatie Bureaubijlage" is tweedehands te koop vanaf € 20,00 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 20,00 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789014079448
   
Soort boek
Paperback


Dit is de Adformatie Bureaubijlage 2002, het beste overzicht van de bureauwereld. Met uitgebreide informatie over honderden toonaangevende reclame-, design-, media-, PR- en sponsoringbureaus. Dit jaar hebben we de paginaopmaak van de eerste drie typen bureaus aangepast. Iets meer kleur en een helderder structuur maken de vermeldingen een stuk overzichtelijker. Verder vindt u dit jaar voor het eerst een verdeling van bureau-inkomen naar communicatiedisciplines. Een goede indicatie voor de specialismen van een bureau. We voegden ook twee nieuwe registers toe, één naar branche en één naar discipline, om de gids nog beter doorzoekbaar te maken. En tot slot maakten we deze Bureaubijlage 'Euro-proof'.
Prijs
€ 20,00
Bekijk boek