> > > > > advanced-computational-techniques-for-heat-and-mass-transfer-in-food-processing

Advanced Computational Techniques For Heat And Mass Transfer In Food Processing

Het boek Advanced Computational Techniques For Heat And Mass Transfer In Food Processing is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Advanced Computational Techniques For Heat And Mass Transfer In Food Processing" is nieuw te koop vanaf € 115,00 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 115,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Advanced Computational Techniques For Heat And Mass Transfer In Food Processing ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Advanced Computational Techniques For Heat And Mass Transfer In Food Processing

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Advanced Computational Techniques For Heat And Mass Transfer In Food Processing

Type: Paperback
ISBN: 9780367709013
Levertijd: 19

Aanbieder:
€ 115,00