> > > > > apeldoorn

Apeldoorn

Het boek Apeldoorn is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Apeldoorn" is tweedehands te koop vanaf € 8,45 bij Bol.com.

Tweedehands (3) vanaf € 8,45 bij Bol.com Toon 3 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789074927123
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 8,45
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789080862616
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 13,49
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055943067
   
Soort boek
Hardcover


De stad Apeldoorn is een jonge moderne stad in het groen en van de gemeente Apeldoorn kun je zeggen dat het niet alleen de op een na grootste gemeente van ons l;and is, maar waarschijnlijk ook de meest groene. Ongeveer drievijfde van het grondgebied van de gemeente Apeldoorn bestaat uit natuurgebieden waarvan het Koninklijk Landgoed Het Loo een groot deel vormt. Binnen de bijna honderd kilometer lange gemeentegrens liggen uitgestrekte bossen en heidevelden, kale zandverstuivingen, vennen en meertjes. En natuurlijk zijn daar de dorpen met vaak een koninklijke geschiedenis zoals Hoog Soeren. Zij vormen een wezenlijk onderdeel van de historie van deze mooie groene gemeente. George Burggraaff heeft deze stad en haar omgeving op een meesterlijke wijze vastgelegd.
Prijs
€ 19,90
Bekijk boek