> > > > > basiskennis-management

Basiskennis Management

Het boek Basiskennis Management is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Basiskennis Management" is tweedehands te koop vanaf € 13,49 bij Bol.com.

Tweedehands (3) vanaf € 13,49 bij Bol.com Toon 3 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Basiskennis Management ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Basiskennis Management
Basiskennis Management
Basiskennis Management

Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789075753554
   
Soort boek
Paperback


Basiskennis management
Prijs
€ 13,49
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789001385026
   
Soort boek
Paperback


Dit boek is geschreven voor leerlingen cursisten, die voor het eerst kennismaken met de problematiek van het management van bedrijven. Bij de selectie van de onderwerpen en de behandeling ervan, hebben de eindtermen van het NEMAS-examen Basiskennis management als leidraad gediend. Daarmee is dit boek volledig dekkend voor dit examen. Voor een deel overlappen de onderwerpen de stof van het NEMAS examen Middle Management. Het verschil is gelegen in de diepgang. In dit boek gaat het in het bijzonder om kennis en enige vaardigheid in toepassing in praktijksituaties. De eindtermen van Middle Management betreffen voor het overgrote deel inzicht in de managementproblematiek.
Prijs
€ 16,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789085241447
   
Soort boek
Hardcover


Dit boek is een complete methode om basiskennis en basisinzicht te verwerven op managementgebied. Dit boek is gerealiseerd in overleg met de Nederlandse Management Stichting en sluit naadloos aan bij de exameneisen NEMAS® Basiskennis Management/Associatie Praktijkexamens. Basiskennis management behandelt op basisniveau de volgende competenties: begripsbepaling; bestuur, beleid en besluitvorming; planning en procesbeheersing; organiseren; communicatie; personeelsbeleid en leidinggeven; commerciële functie; marketing; productiefunctie en logistieke functie; financiële functie.
Prijs
€ 89,95
Bekijk boek