|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Paperback
BBQ <br />~ het complete boek over de kunst van het barbecueën ~<br />door Steven Raichlen<br /><br />Auteur en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al jaren aan de top van de internationale BBQ-scene. Met fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ laat Raichlen zien dat je creatiever kunt barbecueen dan alleen met een spiesje of een hamburger. Hij presenteert foto-voor-foto en stap-voor-stap de geheimen van het barbecueen en grillen.<br /><br />Voor de liefhebbers van barbecueën die graag een flink stuk vlees zien is dit boek inspirerende lectuur. De auteur geeft uitleg over technieken voor onder meer de houtskool- en de gasbarbecue, informatie over basisingrediënten en voorbereidingen. Met recepten voor rund- en kalfsvlees, varkensvlees en worstjes, lamsvlees, kip enz. en een hoofdstuk over kruiden en sauzen. Een echte handleiding waarin aan de hand van veel werkfoto's de voorbereidingen als het klaarmaken van de barbecue, behandelen (van het vlees: snijden/pareren, inwrijven met marinade of kruidenmengsel, grillen enz.) duidelijk worden beschreven en uitgelegd. Met informatie over barbecues en barbecuebenodigdheden. De Amerikaanse herkomst blijkt uit de hoeveelheden vlees, de Nederlandse consument laat dat in de meeste gevallen over aan de professional. Voor hen die bij de slager of supermarkt hun kant en klare barbecueschotels bestellen is dit boek niet zo geschikt. Met zaken- en receptenregister.
|
Prijs
€ 13,70
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
Actieprijs tot en met 30 juni 2017. Na 30 juni weer € 24,95.<br /><br />In dit boek neemt Reitse Spanninga de lezer mee in de wereld van de enthousiaste buitenkok. <br /><br />65 recepten (in het Nederlands) met vis, diverse soorten vlees en vegetarisch. 'Al vele jaren ontvang ik in mijn restaurant cursisten om hen de fijne kneepjes van het barbecuen bij te brengen. Ik heb ze een voor een geïnfecteerd met het virus van buitenkoken! Ik ben bovendien een echte Fries en een echt buitenmens. Zomer, herfst of winter, het maakt mij niet uit, ik wil altijd wel lekker buitenkoken! Mijn barbecue zie ik dan ook als een verlengstuk van mijn keuken.'<br /><br />Het boek is ingedeeld in tapas, voor-, hoofd- en nagerechten, bijgerechten, basisrecepten, gerechten van de smoker en recepten voor een lekker ontbijt. Met informatie over bbq's: gas, briketten of elektrisch en verschillende bbq-technieken. <br /><br />Reitse Spanninga is eigenaar van restaurant 't Plein in Joure en heeft vele televisieprogramma's over koken gemaakt voor Omrop Fryslân. <br />Dit is het vijfde boek dat Afûk en Reitse Spanninga gemaakt hebben. Eerder verschenen Lekker ite 1 en 2, Lekker bûten ite mei Reitse en Lekker ite, 4 seizoenen lang.<br />
|
Prijs
€ 33,20
|
Bekijk boek
|