> > > > > bloemlezing-van-gedichten-van-de-dichters-kring-20122013

Bloemlezing Van Gedichten Van De Dichters Kring 2012-2013

Het boek Bloemlezing Van Gedichten Van De Dichters Kring 2012-2013 is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Bloemlezing Van Gedichten Van De Dichters Kring 2012-2013" is tweedehands te koop vanaf € 14,90 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 14,90 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789491535130
   
Soort boek
Paperback


Het lezen van poëzie verhoogt de levensvreugde In het kader van de allereerste ´Poëzieweek´ in Nederland leek het de Dichters Kring een aardig initiatief om hun leden uit te nodigen hun mooiste gedicht uit te kiezen en deze gedichten te bundelen in een uitgave. De bundel ´Bloemlezing van gedichten van de Dichters Kring 2012 - 2013´ bevat een unieke verzameling gedichten van onze leden. Deze dichters hebben een passie voor poëzie en kunnen hun gedichten plaatsen op de gelijknamige website. Zij komen uit heel Nederland en ook uit België. De Dichters Kring is een interactief platform op internet voor iedereen die zijn of haar gedichten digitaal wil publiceren. Momenteel zijn er circa 85 leden. De grote kracht van de Dichters Kring is dat de leden onderling kunnen communiceren over de poëzie die zij tot stand hebben gebracht. Ze kunnen via de gelijknamige website elkaar complimenteren met een gedicht of er een andersoortige reactie op achterlaten. Daardoor kan er tevens een leerproces plaatsvinden. Tweewekelijks wordt er een gedicht ´uitgelicht´. De Dichters Kring organiseert ook regelmatig wedstrijden en bijeenkomsten. Het jaarlijks cadavre exquis - samengesteld door bijna alle leden - vindt bijvoorbeeld iedere zomer plaats. En in 2012 won de dichter Elixer (pseudoniem) de eerste prijs van de dichterswedstrijd die de Dichters Kring en het Nederlands Auteurs Bureau hadden uitgeschreven: een uitgave van een eigen bundel met verzameld werk. Wij zijn trots op het resultaat van deze verzameling gedichten van onze leden en wensen alle poëzieliefhebbers veel leesgenoegen toe met deze bundel. Namens al onze dichters, Piet Hardendood Oprichter Dichters Kring
Prijs
€ 14,90
Bekijk boek