> > > > > bossen

Bossen

Het boek Bossen is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Bossen" is tweedehands te koop vanaf € 14,95 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 14,95 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Bossen ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Bossen

Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789099593068
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 14,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789064037979
   
Soort boek
Paperback


Bossen is een epische zoektocht naar identiteit en vertelt het verhaal van het jonge meisje Loup. We volgen haar ’familie’geschiedenis van voor de Eerste Wereldoorlog in Frankrijk, via de Tweede Wereldoorlog, tot nu. De moeder van Loup, Aimee, heeft iets in haar hoofd. Ze blijkt na onderzoek een bot in haar hoofd te hebben waar zich een tumor omheen heeft gedraaid. Door deze hersenafwijking heeft ze voortdurend epileptische aanvallen met visioenen van een soldaat in de Eerste Wereldoorlog. Door de tumor sterft ze voordat haar dochter volwassen is. Loup reist vanuit Canada de wereld over om het raadsel rondom de dood van haar moeder op te lossen. Als in een Arabische vertelling rollen we van het ene grote verhaal in het andere. Bossen is een zoektocht naar identiteit die zes generaties en twee continenten omvat. Loup komt tot het inzicht dat niet alleen de band van het bloed bepalend is voor wie je bent, maar ook liefde en diepe vriendschap een grote rol van betekenis spelen.<br /><br />Laatste deel in de trilogie van Wajdi Mouawad
Prijs
€ 32,50
Bekijk boek