> > > > > contemporary-food-engineering-fermentation-processes-engineering-in-the-food-industry

Contemporary Food Engineering- Fermentation Processes Engineering In The Food Industry

Het boek Contemporary Food Engineering- Fermentation Processes Engineering In The Food Industry is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Contemporary Food Engineering- Fermentation Processes Engineering In The Food Industry" is nieuw te koop vanaf € 95,97 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 95,97 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Contemporary Food Engineering- Fermentation Processes Engineering In The Food Industry

Type: Paperback
ISBN: 9781138198678
Levertijd: 19

Aanbieder:
€ 95,97