> > > > > contemporary-food-engineering-physical-properties-of-foods

Contemporary Food Engineering- Physical Properties Of Foods

Het boek Contemporary Food Engineering- Physical Properties Of Foods is 2 maal gevonden, 2 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Contemporary Food Engineering- Physical Properties Of Foods" is nieuw te koop vanaf € 117,05 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 117,05 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Contemporary Food Engineering- Physical Properties Of Foods

Type: Paperback
ISBN: 9781138198487
Levertijd: 9

Aanbieder:
€ 117,05
Contemporary Food Engineering- Physical Properties Of Foods

Type: Hardcover
ISBN: 9781439835364
Levertijd: 16

Aanbieder:
€ 295,00