> > > > > de-dikke-blauwe-5-20182019

De Dikke Blauwe 5 2018-2019

Het boek De Dikke Blauwe 5 2018-2019 is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Dikke Blauwe 5 2018-2019" is tweedehands te koop vanaf € 10,70 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 10,70 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789462493339
   
Soort boek
Paperback


De Dikke Blauwe 5, Jaargids 2018-2019 over doneren & sociaal investeren Op 22 november verschijnt De Dikke Blauwe 5. De lustrum-editie van het journalistieke jaarboek over maatschappelijke vrijgevigheid in Nederland. De Dikke Blauwe heeft zich in korte tijd de status weten te verwerven als hét informatie-, opinie- en naslagboek voor iedereen die met eigen geld, tijd en kennis een bijdrage wil leveren aan een betere wereld door schenkingen, leningen of investeringen. De Dikke Blauwe is zowel gericht op private grootgevers (en hun adviseurs) als op individuele bestuurders van filantropische organisaties: vermogensfondsen en goede doelen. Maar ook bestuurders van fondsenwervende instellingen in cultuur, zorg, wetenschap en sport, kerken en ook social entrepreneurs die zich oriënteren op maatschappelijke financiering, vinden in dit boek weer een schat aan informatie en inspiratie. De onafhankelijke aanpak onder leiding van de ervaren journalisten Edwin Venema en Charles Groenhuijsen staat weer garant voor een pittige en ook toegankelijke duiding en helpt u snel uw weg te vinden in het doolhof dat 'Het Land van Goed Doen' onmiskenbaar is. Daarmee vervult De Dikke Blauwe een belangrijke rol als betrouwbare gids voor zowel gevers, vragers als besteders in een dynamische markt waarin jaarlijks minimaal €6 miljard geefgeld omgaat.
Prijs
€ 10,70
Bekijk boek