> > > > > deens

Deens

Het boek Deens is 4 maal gevonden, 0 maal nieuw en 4 maal tweedehands. "Deens" is tweedehands te koop vanaf € 7,99 bij Bol.com.

Tweedehands (4) vanaf € 7,99 bij Bol.com Toon 4 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Deens ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Deens
Deens
Wat

Tweedehands
We hebben 4 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789018017972
   
Soort boek
Onbekende bindwijze


Voorbeelden van veel gehoorde zinnen tijdens de vakantie zijn: ‘Je ne parle pas Français’, ‘No hablo Español’ of ‘I don't speak English’. Wilt u zich in de toekomst beter verstaanbaar maken in een andere taal? De ANWB Taalgidsen helpen u hierbij. <br /><br />In diverse rubrieken, zoals reizen, eten, drinken, naar de dokter e.d. worden woorden, uitdrukkingen en zinnetjes verschaft. Met indicatie over de uitspraak, waar een toerist/reiziger zijn voordeel mee zou kunnen doen.<br /><br />In diverse Europese talen beschikbaar.
Prijs
€ 7,99
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789036604307
   
Soort boek
Paperback


Vakantie? Woordwijs op reis! Taalgids Deens
Prijs
€ 8,75
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789018007898
   
Soort boek
Paperback


Met deze compacte ANWB Taalgids op zak kunt u zich in de meeste situaties in het buitenland goed redden.<br /><br />'Het Deens is een Germaanse taal, die nauw verwant is aan het Nederlands'. Met deze gids kunt u zich redden in aangename en onaangename situaties en kweekt u bij de lokale bevolking 'goodwill' met de korte zinnen. Deze taalgids is onderverdeeld in een aantal hoofdstukken zoals: overnachten, medische hulp, winkelen en problemen in de stad. Naast de alledaagse zinnen en uitdrukkingen bieden de woordenlijsten (Nederlands-Deens en Deens-Nederlands) veel hulp. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven. Er zijn 15 verschillende ANWB Taalgidsen verkrijgbaar. <br /><br />De beste taalgids volgens de Consumentenbond!
Prijs
€ 9,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041022479
   
Soort boek
Paperback


Deens<br /><br />Nergens en nooit meer om een woord verlegen! Met de Kramers taalgidsen kun je in alle belangrijke vakantiebestemmingen uit de voeten. De compacte taalgidsen bevatten tal van extra's en speciale rubrieken zoals gezondheid, maten en gewichten.
Prijs
€ 10,00
Bekijk boek