> > > > > de-groene-reisgids-bretagne-zuid

De Groene Reisgids - Bretagne Zuid

Het boek De Groene Reisgids - Bretagne Zuid is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Groene Reisgids - Bretagne Zuid" is nieuw te koop vanaf € 25,99 bij Bol.com. "De Groene Reisgids - Bretagne Zuid" is tweedehands te koop vanaf € 15,90 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 25,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 15,90 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
De Groene Reisgids - Bretagne Zuid

Type: Paperback
ISBN: 9789401465144
Levertijd: 4

Aanbieder:
€ 25,99
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789020969719
   
Soort boek
Paperback


Haal meer uit uw vakantie met de Michelin-sterren! De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bieden heeft, op een boeiende, grondige en praktische manier. Door de opdeling in regio's of microregio's ontdekt u meteen wat u moet zien en waar u echt heen moet. Op bladzijde 1 vindt u een overzicht van de regio's uit de gids en op de binnenzijde van het omslag worden de behandelde regio's in kaart gebracht. Toeristische plaatsen en bezienswaardigheden krijgen een duidelijke sterrenquotering. Hierdoor kunt u geen enkele 'topper' missen. *** de reis waard ** een omweg waard * interessant In de adresboekjes vindt u naast praktische informatie en tips voor activiteiten ook logeeradressen en eetgelegenheden voor ieders budget. Met kaarten en plattegronden gebaseerd op de bekende Michelincartografie.
Prijs
€ 15,90
Bekijk boek