> > > > > de-heilige-van-het-gewone

De Heilige Van Het Gewone

Het boek De Heilige Van Het Gewone is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Heilige Van Het Gewone" is tweedehands te koop vanaf € 16,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 16,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789062570478
   
Soort boek
Paperback


Zo is Jozefmaria Escrivá door Johannes Paulus II gekarakteriseerd bij zijn heiligverklaring.<br /><br /><br />Dit is een makkelijk leesbare psychologische biografie van Nederlandse bodem over een interessante en oorspronkelijke persoonlijkheid met een zending van Godswege die vooral bedoeld is voor de gewone leek. De rol van zijn vader. Zijn boodschap in het licht van uitspraken van Augustinus, Benedictus, Gertudis, kardinaal Newman, de pastoor van Ars. Parallellen in zijn leven met andere bekende heiligen.<br />Jozefmaria als zieleherder die tegelijk een realistisch psycholoog was met een formule voor het menselijk geluk. Zijn zending als een vitale impuls voor de herevangelisering die nog maar net begonnen is.<br />Ten Geleide door kardinaal Simonis.
Prijs
€ 16,95
Bekijk boek