> > > > > de-indische-waterlelies-efteling-gouden-boekje

De Indische Waterlelies - Efteling - Gouden Boekje

Het boek De Indische Waterlelies - Efteling - Gouden Boekje is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Indische Waterlelies - Efteling - Gouden Boekje" is tweedehands te koop vanaf € 18,30 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 18,30 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789047616184
   
Soort boek
Hardcover


Er was eens een lelijke heks met een prachtige gouden stem. Maar de heks wilde ook mooi zijn. Net zo mooi als de maanfee en haar sterrenkinderen. Ze wilde hun schoonheid stelen met haar stem in het licht van de zon. Elke nacht opnieuw lokte ze de maanfee met haar dansende sterren naar beneden. Wanneer zeven feetjes niet naar de maanfee luisteren en dansen in de eerste zonnestralen, dan gebeurt het… De bekendste en meest geliefde sprookjes uit de Efteling zijn opnieuw geïllustreerd en naverteld als Gouden Boekje. Verzamel de 12 delen en geniet van de beroemde verhalen van de gebroeders Grimm, Hans Christian Andersen en Charles Perrault.
Prijs
€ 18,30
Bekijk boek