|
Aanbieder
www.stormybooks.nl
|
Soort boek
Hardcover
Conditiematig [titelpagina deels los van rug kaft; hier en daar een aantekening bij een recept]Aantal pagina`s144Uitgavejaar1988Uitgegeven doorRebo ProductionsKafthardcoverStofomslagn.v.t.ISBN9036603382Code [intern]KOOK Beschrijving boekAanvulling conditie: 1e pagina naam en datum.Onder redactie van Ria van Eijndhoven.Heel wat liefhebbers van een goede maaltijd worden pas echt enthousiast als ze met de Italiaanse keuken te maken krijgen - ze eten zelfs vaak liever Italiaans dan Frans.Hoe dat komt, blijkt vanzelf wanneer u de gerechten uit dit boek zelf probeert. Oordeel zelf, probeer de fijne keuken van Toscane tot Sicilië en eet net zo lekker als in Italië zelf.U krijgt een keur van mogelijkheden voorgeschoteld: soepen, risotto, vis, schaal- en schelpdieren, geraffineerd gekruide vlees-, wild- en gevogelteschotels en natuurlijk ook de populaire pasta’s en pizza’s.Bovendien krijgt u wat informatie over het land en z’n bewoners, over de eet- en kookgewoonten, en meer dan dat. Met dit boek, met meer dan 160 recepten en bijna 50 kleurenfoto’s haalt u Italië zelf in huis.De recepten zijn zo eenvoudig, dat het lijkt of u nog nooit anders dan Italiaans gekookt hebt.
|
Prijs
€ 6,50
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Paperback
ltaliaans genot bliksemsnel op tafel: dit kookboek uit de succesvolle reeks 'Snelle recepten' neemt voor u een kijkje in de Italiaanse keuken en presenteert u de culinaire veelzijdigheid van het land. Probeer 'gnocchi alla Romana', pikante pompoensoep, 'risotto Milanese', gorgonzolapizza of een Siciliaanse runderschotel. <br /><br />ln slechts 10, 20 of maximaal 30 minuten bereidt u de smakelijkste Italiaanse heerlijkheden. Zonder stress of grote inspanning verwent u uw gasten en familie. Het bijzondere hierbij is dat alle stappen van elk recept van minuut tot minuut worden beschreven. Haal een stukje Middellandse Zee in huis en geniet van onze snelle recepten met een typisch Italiaanse noot.
|
Prijs
€ 14,00
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
DE ITALIAANSE MEER DAN 300 AUTHENTIEKE RECEPTEN<br /><br />Door het land af te reizen en zich plaatselijk door koks te laten voorlichten over de typische regionale specialiteiten, ingrediënten en bereidingswijzen, verzamelde Claudia Roden een groot aantal traditionele, Italiaanse recepten.<br /><br />Ruim 300 authentieke en ongecompliceerde recepten werden door haar voor deze uitgave geselecteerd, variërend van Prosciutto con fichi (Parma-ham met vijgen) en Fave stuffate al cacio (tuinbonen met geitekaas) via Zuppa di zucca con Ie mandorle (pompoensoep met amandelen), Lasagne al forno (gebakken lasagne) en Trote alle panna acida (forel met zure room) tot Pesche ripiene (gevulde peren) en Tiramisu (roomkaas-rumpudding).<br /><br />Even afwisselend als het landschap, het klimaat, de vegetatie, de architectuur, het karakter van de bewoners en de dialecten is de keuken. Een logische gevolgtrekking is dan ook dat er geen typisch Italiaanse keuken bestaat, maar alleen de Siciliaanse, de Napolitaanse, Venetiaanse, Genuese of Florentijnse keuken. Maar juist dit maakt Italië zo boeiend en haar keuken even afwisselend als fascinerend.<br /><br />De authentieke, locale gerechten eet u niet uit Italiaanse restaurants - zelfs niet in Italië - u bereidt ze zelf! Smakelijk eten.<br /><br />Claudia Roden is een internationaal veelgeprezen culinair expert. Zij kreeg onder meer bekendheid door haar BBC-reeks Mediterranean Cookery'. Reeds tweemaal viel haar in Italië een prijs ten deel, t.w. de 'Parma Alimentare, Maria Luiga Duchess di Parma en de Academia ltaliana della Cucina, Orio Vergani' - een unicum voor een niet-Italiaanse.
|
Prijs
€ 39,50
|
Bekijk boek
|