> > > > > de-italiaanse-keuken

De Italiaanse Keuken

Het boek De Italiaanse Keuken is 13 maal gevonden, 4 maal nieuw en 9 maal tweedehands. "De Italiaanse Keuken" is nieuw te koop vanaf € 15,90 bij Bol.com. "De Italiaanse Keuken" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Nieuw (4) vanaf € 15,90 bij Bol.com Toon 4 nieuwe boeken
Tweedehands (9) vanaf bij antiqbook.com Toon 9 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben De Italiaanse Keuken ook gevonden geschreven door andere auteurs:

De Italiaanse Keuken

Nieuw
We hebben 4 nieuwe boeken gevonden
De Italiaanse Keuken

Type: Hardcover
ISBN: 9783625112228
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 15,90
De Italiaanse Keuken

Type: Hardcover
ISBN: 9789059200081
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 36,50
De Italiaanse Keuken

Type: Paperback
ISBN: 9789054264422
Levertijd: 2

Aanbieder:
€ 39,95
De Italiaanse Keuken

Type: Paperback
ISBN: 9789002232671
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 49,95
Tweedehands
We hebben 9 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Gebonden, hardcover; 1985; M & P, Weert; 160pp.; Naamstempel op schutblad; datum op schutblad gestempeld. -- Conditie: Goed; ISBN10: 9065900853, ISBN13: 9789065900852
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
www.stormybooks.nl
ISBN
9036603382
   
Soort boek
Hardcover


Conditiematig [titelpagina deels los van rug kaft; hier en daar een aantekening bij een recept]Aantal pagina`s144Uitgavejaar1988Uitgegeven doorRebo ProductionsKafthardcoverStofomslagn.v.t.ISBN9036603382Code [intern]KOOK Beschrijving boekAanvulling conditie: 1e pagina naam en datum.Onder redactie van Ria van Eijndhoven.Heel wat liefhebbers van een goede maaltijd worden pas echt enthousiast als ze met de Italiaanse keuken te maken krijgen - ze eten zelfs vaak liever Italiaans dan Frans.Hoe dat komt, blijkt vanzelf wanneer u de gerechten uit dit boek zelf probeert. Oordeel zelf, probeer de fijne keuken van Toscane tot Sicilië en eet net zo lekker als in Italië zelf.U krijgt een keur van mogelijkheden voorgeschoteld: soepen, risotto, vis, schaal- en schelpdieren, geraffineerd gekruide vlees-, wild- en gevogelteschotels en natuurlijk ook de populaire pasta’s en pizza’s.Bovendien krijgt u wat informatie over het land en z’n bewoners, over de eet- en kookgewoonten, en meer dan dat. Met dit boek, met meer dan 160 recepten en bijna 50 kleurenfoto’s haalt u Italië zelf in huis.De recepten zijn zo eenvoudig, dat het lijkt of u nog nooit anders dan Italiaans gekookt hebt.
Prijs
€ 6,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789048304912
   
Soort boek
Hardcover


De Academia Barilla werd in 2004 opgericht en heeft als missie de rol van de Italiaanse kookkunst te bevestigen, het regionale Italiaanse culinaire erfgoed te beschermen tegen imitaties en de opmerkelijke Italiaanse restauranttradities te ondersteunen door investeringen en speciale evenementen. Het instituut organiseert cursussen voor amateurkoks, biedt specifieke horecadiensten aan en bevordert kwalitatief hoogwaardige producten die voortkomen uit traditionele kennis. <br />Hier komen professionaliteit en unieke kookvaardigheden bij elkaar, 222 recepten die niet ingewikkeld zijn.<br />
Prijs
€ 8,45
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789026932861
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 8,75
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789036603805
   
Soort boek
Hardcover


Hoewel Italië vooral beroemd en geliefd is om de prachtige stranden en de culturele rijkdom, zou het land niet hetzelfde zijn zonder z'n keuken. Op weg naar het Colosseum heeft menig toerist even z'n gemak genomen in een restaurant, daartoe verleid door de geur van sudderende tomaten en knoflook. Zelfs een bezoek aan de St. Pieter of een tochtje naar Sienna of Florence kunnen in gevaar komen door de gedachte aan Minestrone of Stracatto.<br /><br />Een essentiële eigenschap van de Italiaanse keuken is, dat er weinig beperkingen zijn. Wanneer u over de meest elementaire basiskennis beschikt, gaat er een wereld van buitengewoon smakelijke mogelijkheden voor u open. Pastagerechten en pizza's hebben natuurlijk terecht een uitstekende naam, maar ze vormen niet de hele Italiaanse keuken. Een genuanceerd gebruik van kruiden en kazen bijvoorbeeld geeft een heel 'eigen' Italiaanse smaak aan onder andere vlees- en gevogeltegerechten.<br /><br />Italiaanse gerechten smaken overal, niet alleen in Italië. Om die typische smaak en geur zelf te creëren, kunt u in dit boek te kust en te keur.
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9783625117834
   
Soort boek
Paperback


ltaliaans genot bliksemsnel op tafel: dit kookboek uit de succesvolle reeks 'Snelle recepten' neemt voor u een kijkje in de Italiaanse keuken en presenteert u de culinaire veelzijdigheid van het land. Probeer 'gnocchi alla Romana', pikante pompoensoep, 'risotto Milanese', gorgonzolapizza of een Siciliaanse runderschotel. <br /><br />ln slechts 10, 20 of maximaal 30 minuten bereidt u de smakelijkste Italiaanse heerlijkheden. Zonder stress of grote inspanning verwent u uw gasten en familie. Het bijzondere hierbij is dat alle stappen van elk recept van minuut tot minuut worden beschreven. Haal een stukje Middellandse Zee in huis en geniet van onze snelle recepten met een typisch Italiaanse noot.
Prijs
€ 11,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9783829908344
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 14,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789062916221
   
Soort boek
Onbekende bindwijze


DE ITALIAANSE MEER DAN 300 AUTHENTIEKE RECEPTEN<br /><br />Door het land af te reizen en zich plaatselijk door koks te laten voorlichten over de typische regionale specialiteiten, ingrediënten en bereidingswijzen, verzamelde Claudia Roden een groot aantal traditionele, Italiaanse recepten.<br /><br />Ruim 300 authentieke en ongecompliceerde recepten werden door haar voor deze uitgave geselecteerd, variërend van Prosciutto con fichi (Parma-ham met vijgen) en Fave stuffate al cacio (tuinbonen met geitekaas) via Zuppa di zucca con Ie mandorle (pompoensoep met amandelen), Lasagne al forno (gebakken lasagne) en Trote alle panna acida (forel met zure room) tot Pesche ripiene (gevulde peren) en Tiramisu (roomkaas-rumpudding).<br /><br />Even afwisselend als het landschap, het klimaat, de vegetatie, de architectuur, het karakter van de bewoners en de dialecten is de keuken. Een logische gevolgtrekking is dan ook dat er geen typisch Italiaanse keuken bestaat, maar alleen de Siciliaanse, de Napolitaanse, Venetiaanse, Genuese of Florentijnse keuken. Maar juist dit maakt Italië zo boeiend en haar keuken even afwisselend als fascinerend.<br /><br />De authentieke, locale gerechten eet u niet uit Italiaanse restaurants - zelfs niet in Italië - u bereidt ze zelf! Smakelijk eten.<br /><br />Claudia Roden is een internationaal veelgeprezen culinair expert. Zij kreeg onder meer bekendheid door haar BBC-reeks Mediterranean Cookery'. Reeds tweemaal viel haar in Italië een prijs ten deel, t.w. de 'Parma Alimentare, Maria Luiga Duchess di Parma en de Academia ltaliana della Cucina, Orio Vergani' - een unicum voor een niet-Italiaanse.
Prijs
€ 18,10
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789059209701
   
Soort boek
Paperback


Alles over Italiaanse ingrediënten: met meer dan 100 heerlijke, authentieke gerechten
Prijs
€ 20,70
Bekijk boek