> > > > > de-kleine-gids-avg-privacy-en-beroepsgeheim-in-het-sociale-domein

De Kleine Gids Avg, Privacy En Beroepsgeheim In Het Sociale Domein

Het boek De Kleine Gids Avg, Privacy En Beroepsgeheim In Het Sociale Domein is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Kleine Gids Avg, Privacy En Beroepsgeheim In Het Sociale Domein" is nieuw te koop vanaf € 35,00 bij Bol.com. "De Kleine Gids Avg, Privacy En Beroepsgeheim In Het Sociale Domein" is tweedehands te koop vanaf € 32,90 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 35,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 32,90 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
De Kleine Gids Avg, Privacy En Beroepsgeheim In Het Sociale Domein

Type: Paperback
ISBN: 9789013156652
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 35,00
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013149517
   
Soort boek
Paperback


Beroepskrachten in het sociale domein worden geacht om intensief met elkaar samen te werken om gezinnen zo effectieve ondersteuning te bieden op basis van 1 Gezin 1 Plan. Daarbij doet zich de vraag voor hoe het zit met privacy en beroepsgeheim in het sociale domein en wat de invoering van de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming , voor gevolgen heeft. Wat wordt er van een jeugdarts, een gezinscoach, een wijkverpleegkundige en de ambtenaar van het WMO loket op dit punt verwacht en hoe zit het met de rechten van burgers? Deze Kleine Gids biedt alle informatie die nodig is om zorgvuldig om te gaan met de privacyregels en het beroepsgeheim waaraan professionals in de jeugdhulp, de maatschappelijke ondersteuning en de participatie gebonden zijn én voor de wijze waarop zij samen kunnen werken. Duidelijk wordt dat de privacyregels geen obstakel hoeven zijn maar eerder een stimulans voor de ambitie van de decentralisaties om de burger zoveel mogelijk te betrekken bij de ondersteuning die hem wordt geboden en hem daarbij zoveel mogelijk aan te spreken op zijn eigen kracht en zijn eigen oplossend vermogen.
Prijs
€ 32,90
Bekijk boek