> > > > > de-kleine-gids-voor-de-nederlandse-sociale-zekerheid-20181

De Kleine Gids Voor De Nederlandse Sociale Zekerheid 2018.1

Het boek De Kleine Gids Voor De Nederlandse Sociale Zekerheid 2018.1 is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Kleine Gids Voor De Nederlandse Sociale Zekerheid 2018.1" is tweedehands te koop vanaf € 17,40 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 17,40 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013146929
   
Soort boek
Paperback


Als dienstverlener krijgt u regelmatig vragen over regels en wetten binnen de sociale zekerheid. Met deze kleine gids heeft u de antwoorden altijd bij de hand. En naast de belangrijke regelingen, bevat dit naslagwerk alle recente ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid. Zo bent u altijd volledig up-to-date. Bent u werkzaam in de sociale dienstverlening? Dan is dit uw titel. Al sinds 1933 is De Kleine Gids hét beknopte naslagwerk voor de sociale zekerheid. Met deze uitgave op zak beantwoordt u met gemak elke vraag die u gedurende de werkdag ontvangt. De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2018.1 biedt u een overzicht van alle actuele regelingen op het gebied van sociale zekerheid: van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. Ook levert De Kleine Gids een handig overzicht van de actuele bedragen en percentages. Het trefwoordenregister maakt u gemakkelijk snel een specifieke kwestie uit te zoeken. De wet- en regelgeving omtrent sociale zekerheid is voortdurend in beweging. Dit maakt het voor professionals lastig om constant van alle veranderingen op de hoogte te blijven. Zo is met ingang van 1 januari 2018 de premiekorting voor werkgevers vervallen? En wist u dat sinds dit jaar enkel Wajongers die langdurig geen arbeidsvermogen hebben (ofwel: nooit kunnen werken) nog recht hebben op een uitkering van 75% van de grondslag? Met deze uitgave bent u volledig up-to-date. De titel is uitermate geschikt voor iedereen die werkzaam is in het maatschappelijk werk, bij administratiekantoren of op een afdeling P<(>&<)>O. Ook studenten profiteren zonder twijfel van deze titel.
Prijs
€ 17,40
Bekijk boek