> > > > > de-mooiste-mythen-en-sagen-uit-de-middeleeuwen

De Mooiste Mythen En Sagen Uit De Middeleeuwen

Het boek De Mooiste Mythen En Sagen Uit De Middeleeuwen is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "De Mooiste Mythen En Sagen Uit De Middeleeuwen" is tweedehands te koop vanaf € 9,95 bij Bol.com.

Tweedehands (3) vanaf € 9,95 bij Bol.com Toon 3 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055133741
   
Soort boek
Paperback


De mooiste mythen en sagen uit de Middeleeuwen bevat een selectie uit de romans en verhalen die ons uit die tijd zijn overgeleverd. Ze bestrijken een periode van ongeveer achthonderd jaar en bieden dus een rijk palet aan gebeurtenissen en sferen. Beowulf, het oudste verhaal, laat ons kennismaken met het heldhaftige optreden van een Angelsaksische held. <br /> <br />Dit boek is een feest om te lezen. We zien ridders in glanzende wapenrusting, fier op een paard gezeten, met een lans in hun hand en een kleurig lint aan hun helm. Ze trekken ten strijde, om het goede te verdedigen en het kwaad te bestrijden. Of ze gaan op avontuur om vreemde landen te ontdekken en worden op slag verliefd op een mooie kasteelvrouw.... <br /> <br />Deze bundel verhalen biedt urenlang leesgenot en zal u nog lang bijblijven. U kijkt voorgoed met andere ogen naar een kasteel <br />
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055133246
   
Soort boek
Hardcover


De mooiste mythen en sagen uiit de Middeleeuwen bevat een selectie uit de romans en verhalen die ons uit die tijd zijn overgeleverd. Ze bestrijken een periode van ongeveer achthonderd jaar en bieden dus een rijk palet aan gebeurtenissen en sferen. Beowulf, het oudste verhaal, laat u kennismaken met het heldhaftige optreden van een Angelsaksische held. Floris en Blancefloer, het jongste verhaal, laat u wegdromen in de sfeer aan een oosters hof.<br /><br />De avonturen van ridders werden vaak bezongen en op schrift gezet door troubadours, dichters en zangers die door heel Europa langs kastelen trokken. Op lange winteravonden amuseerden ze de kasteelheer en zijn gezelschap en verruimden hun blik. Gelukkig zijn veel van deze zogeheten ridderromans aan ons overgeleverd, zodat we nog steeds kunnen genieten van de daden en helden uit die lang vervlogen tijd, die voor ons toch zo dichtbij is.
Prijs
€ 19,59
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789064078071
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 28,16
Bekijk boek