> > > > > de-ommelanden-elvis-peeters

De Ommelanden, Elvis Peeters

Het boek De Ommelanden, Elvis Peeters is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Ommelanden, Elvis Peeters" is tweedehands te koop vanaf € 11,95 bij www.boekwinkelstip.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 11,95 bij www.boekwinkelstip.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.boekwinkelstip.nl
Een jonge fotografe is voor haar nieuwe project neergestreken in het snikhete, vergeten achterland van Europa, waar ze de dood portretteert. Wat ze zich niet realiseert, is dat de ommelanders haar bewegingen en gedragingen nauwlettend volgen.Tot ze met autopech strandt op een verlaten grindweg. Vanaf dat moment tonen de bewoners en het dorre achterland hun ware gezicht. Honderden kilometers verderop, in de bruisende stad met tuinbouwtorens, maken dierbaren zich zorgen over de terugkeer van de fotografe. De almaar aanhoudende droogte drijft hen tot het uiterste.De ommelanden is een roman over het contrast tussen stad en achterland, over verbittering en veerkracht. En bovenal over de vraag wie we tot onze groep rekenen als levensbronnen schaars worden.De Vlaming Elvis Peeters is performer, toneelschrijver en scenarist, maar vooral romancier en dichter. Hij schrijft zijn boeken samen met Nicole Van Bael. Van hem verschenen eveneens verhalenbundels en prentenboeken. Peeters staat bekend om zijn imponerende podiumoptredens. De ommelanden, Elvis Peeters, net exemplaar (nieuwstaat)Podium, paperback met flappen, 221 pagina'sISBN 9789057599606Prijs exclusief verzendkosten
Prijs
€ 11,95
Bekijk boek