> > > > > de-onbekende-jan-sluijters-kurt-lob

De Onbekende Jan Sluijters, Kurt Löb

Het boek De Onbekende Jan Sluijters, Kurt Löb is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Onbekende Jan Sluijters, Kurt Löb" is tweedehands te koop vanaf € 11,95 bij www.boekwinkelstip.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 11,95 bij www.boekwinkelstip.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.boekwinkelstip.nl
Jan Sluijters (1881-1957) is in de eerste plaats bekend als schilder. In deze monografie belicht Kurt Löb - zelf schilder en boekkunstenaar - de bijna vergeten kant van het cratieve dubbelleven van Jan Sluijters: zijn unieke gebruiksgrafiek. Want wat velen niet weten behoorde Jan Sluijters tot een van de grootmeesters van de Nederlandse illustratie-, affiche en prentkunst.Rijk geïllustreerd met vele voorbeelden uit voorbeelden van het grafische werk van Sluijters. Zoals, boekgrafiek, oorlogsprenten, affiches en postzegels.Nummer 55 uit de Bruna reeks: 'Grote Beren'.De onbekende Jan Sluijters, Kurt Löb, goed exemplaarA.W. Bruna & Zoon, Utrecht, 1968, paperback, 20,1 x 13,6 x 1,1 com, 112 pagina'sPrijs exclusief verzendkosten
Prijs
€ 11,95
Bekijk boek